GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 6:32 AM CEST, Tra 27, 2015

"Armani Centar" ugostio umirovljenike

Korisnička ocjena:  / 0

U Subotu 25.03.2015. godine u Armani Centru održano je prigodno druženje između grupe umirovljenika Žepačkog Udruženja na kome je vlasnik poduzeća Armani Trade podjelio umirovljenicima prigodne poklone i počastio ih u svojoj pizzeriji "Face".

Poduzeće Armani Trade u vlasništvu Miodraga Milardića kontinuirano pomaže mnoge aktivnosti na području Općine Žepče u svim oblastima. U posljednjih godinu dana intenzivirana je i suradnja sa žepčakim Udruženjem umirovljenika. Očekuje se da će i u narednom periodu doći do još bolje i kavalitetnije suradnje te da će članovi Udruženja ubuduće u ovom tržnom centru malo više poslovati.

Vlado Marković, predsjednik izvršnog odbora Udruženja zahvalio se na suradnji i poklonima. Umirovljenici su kao redovni kupci u tržnom centru dali određene sugestije i prijedloge oko poboljšanja kupnje. Većina je iskazala puno zadovoljstvo ovom gestom menadžmenta Armani Trade-a i ubuduće se može računati da će ovo poduzeće davati još veću potporu radu ovog udruženja.

 

 

 

 

  • Hitovi: 15

Barbara Tadić pobjednica VII. Radio festivala Radio Žepča

Korisnička ocjena:  / 0

U kino dvorani „Doma kulture“ Žepče, u petak 24. travnja 2015. godine, sa početkom od 18,00 sati, održano je superfinale VII. Radio festivala Radio Žepča na kojem je nastupilo 17 natjecatelja iz šest općina ( Teslić, Tešanj, Maglaj, Usora, Zavidovići i Žepče). 

VII.RFRŽ još jednom je okupio brojne talentirane učenike osnovnih škola, koji su se iskazali kao vrsni pjevači, a bilo je i onih koji su svojim scenskim nastupom naprosto oduševili prisutnu publiku.

U superfinalu su nastupili: Nermin Handžić, Jelena Simić, Mirza Karabegović, Sajra Hamurović, Marija Labudović, Lea Kožulović, Amela Bejtić, Ana Marković, Ena Blitović, Tara Ahmić, Jelena Matošević, Barbara Tadić, Adna Smailbegović, Vladan Subotić, Ajna Kepić, Nikolina Bratić i LeaMatijevi. U superfinalu je trebala nastupiti i Maida Hrkić, no na žalost, zbog bolesti je morala otkazati nastup. ( Želimo joj brz oporavak! )

Odlukom stručnog žirija, ovogodišnja pobjednica VII.RFRŽ je Barbara Tadić (Žepče), drugo mjesto osvojila je Lea Matijević ( Žepče), a treće mjesto pripalo je Ani Marković ( Teslić).

Žiri radio stanica (Radio 1503 Zavidovići, Radio Usora, Radio Tešanj, Radio "Studio M" Teslić ,RTV Maglaj i Radio Žepče ) za Najoriginalniji nastup, nagradio je Anu Marković (Teslić). Najbolji scenski nastup je imala Adna Smailbegović (Tešanj), dok je nagrada za Najbolju interpretaciju, opet otišla u ruke Barbare Tadić (Žepče).

Internetskim glasovima publike sinoć su nagrađeni: 1. mjesto,  Vladan Subotić (Teslić), 2. mjesto, Barbara Tadić ( Žepče) i 3. mjesto,  Jelena Simić (Teslić).

Žiri Radio Žepča za „Najperspektivnijeg izvođača“ je proglasio Mirzu Karabegovića ( Maglaj), „Najsimpatičnijim izvođačem“ je proglašena Ena Blitović ( Maglaj) i za „Najbolji stajling“ Tara AHmić ( Zavidovići).

U odličnoj ulozi voditelja, opet su se iskazali Dijana Smajlović i Sandi Crljić, dok su u revijalnom dijelu publiku zabavljali, prošlogodišnja pobjednica festivala Hana Panjeta i Vokalna skupina Doma kulture. Dobar posao kao i uvijek, odradile su i Žepčake mažoretkinje. 

Napominjemo da ste sinoćnje superfinale VII.RFRŽ mogli izravno pratiti i na našoj frekvenciji 88,2 MHz.

Još jednom zahvaljujemo svima koji su s nama sudjelovali u realizaciji ovog projekta; svim partnerskim radio stanicama, školama, roditeljima, našim natjecateljima i naravno sponzorima.

Generalni pokrovitelj VII. RFRŽ je Općinski načelnik Mato Zovko

Zlatni sponzor: HT Eronet

Srebrni sponzori: Mikrokreditna fondacija LIDER, KRISTAL d.o.o. Vitez i Turistička zajednica ZDK

Ostali sponzori: ARMANI TRADE ŽEPČE, RESTORAN CALIFORNIA BRANKOVIĆI, FRIGOELEKTRONIC, RESTORAN CENTAR ŽEPČE, BOSNA SUNCE OSIGURANJE, GORJA TRANSPORTI ŽEPČE, PROGRAD ŽEPČE, PROFIL ISOLATION ŽEPČE, BUDO-EXPORT ŽEPČE i ELMONT ŽEPČE

Veliko HVALA svim djelatnicima Radio Žepča i JU "Dom kulture" Žepče na cjelokupnom trudu i zalaganju u organizaciji i pripremi VII.RFRŽ

JOŠ JEDNOM HVALA SVIMA!

 

 

  • Hitovi: 29

"NAGRADA ZA NAJBOLJI SCENSKI GOVOR" NA 13. FSDS BIH PRIPALA ŽEPAČKIM GLUMCIMA

Korisnička ocjena:  / 0

Glumci Dječjeg kazališta „Franjo Kovačević – Francika“ predstavili su naš grad, Žepče, na 13. Festivalu srednjoškolskog dramskog stvaralaštva BiH u Konjicu. Žepčaci su, 21.04.2015.godine, odigrali predstavu „Bubica“ rađenu po tekstu Tode Nikoletića, a u režiji voditeljice Dijane Smajlović.

Stručni žiri u sastavu mr. Miroljub Mijatović iz Zenice, Ivana Soldat - glumica iz Tuzle i Mirza Bajramović - glumac iz Kaknja, nakon odgledani svih predstava koje su igrane u sklopu Festivala, odlučio je da "Nagradu za najbolji scenski govor", što je u ovoj branši itekako veliko priznanje, dodijeli našem kazalištu.

Iz Dječje kazališta "Franjo Kovačević - Francika" se još jednom zahvaljuju svima koji su pomogli njihov rad, a posebno sponzorima koji su im omogućili odlazak na 13. Festival srednjoškolskog dramskog stvaralaštva BiH u Konjic, a oni su: Udruženje Spektar, Car Trim doo Žepče, Prograd doo Žepče, BSO Osiguranje i OO Asocijacije žena Fatma Žepče.

Ovom prilikom čestitamo svim glumcima i glumicama, kao i voditeljici Dječjeg kazališta "Franjo Kovačević - Francika" što su u pravom svjetlu predstavili naš grad i JU“Dom kulture“ Žepče.

 

 

  • Hitovi: 17

Crveni križ: Održano natjecanje iz pružanja prve pomoći

Korisnička ocjena:  / 0

U organizaciji Crvenog križa Žepče danas je  s početkom u 10,00 sati u prostorijama OŠ”Žepče”održano Općinsko natjecanje iz pružanja prve pomoći.

U natjecanju su sudjelovali učenici SMŠ “Žepče” i KŠC” Don Bosco”, od srednjih škola, a od osnovnih, OŠ “Begov Han”, OŠ “Žepče”  i  OŠ “Abdulvehab Ilhamija”  iz Želježnog Polja .

Pobjednici općinskog natjecanja u kategoriji srednjih škola je SMŠ Žepče, a osnovnih OŠ Begov Han iz Begov Hana. Pobjedničke ekipe stekle su pravo sudjelovanja na Kantonalnom natjecanju koje će se održati u svibnju  ove godine.

U kategoriji osnovnih škola:

1. mjesto OŠ "Alija Nametak" Begov Han

2. mjesto OŠ "Žepče", Žepče

3. mjesto OŠ "Abdul Vehab Ilhamija", Željezno polje. 

U kategoriji srednjih škola:

1. mjesto osvojila je ekipa SMŠ "Žepče", Žepče.

2. mjesto KŠC "Don Bosco", Žepče.

Ekipe su brojile po 6 članova i sve ekipe su pokazale zavidno znanje i vještine. Danas je također, dodijeljena i zahvalnica za jednog markiranta i to Iliji Ilić iz OŠ Žepče. Pobjedničkim ekipama uručene su i lopte, dok su svi natjecatelji dobili pojedinačne nagrade, a škole zahvalnice i diplome.

Čestitamo pobjednicima i zahvaljujemo se ostalim ekipama za učešće, poručuju iz Crvenog križa Žepče.

 

 

  • Hitovi: 68

Federalni ministar Josip Martić u posjeti Domu kulture

Korisnička ocjena:  / 0

Prvi žepački ministar u Federalnoj vladi Josip Martić, posjetio je danas JU”Dom kulture” Žepče.

Ministra prostornog uređenja Federacije BiH Martića u službenoj posjeti su primili ravnatelj Doma kulture Miroslav Ilić i glavna i odgovorna urednica Radio Žepča Marjana Matijević.

Na današnjem sastanku ministar Martić je dobio uvid u rad Doma kulture i naše medijske kuće, a također je upoznat i sa aktivnostima i projektima, koji su planirani za sljedeći period.

Tijekom današnjeg sastanka, ministar Martić je iskazao spremnost za potporu kulturnim aktivnostima na području općine Žepče, kao i suradnju radi pravo vremenog i potpunog informiranja javnosti o svim aktivnostima i projektima Federalnog ministarstva prostornog uređenja FBiH.

Na kraju sastanka razmjenjeni su i prigodni darovi.

 

 

  • Hitovi: 197

TRGOVINSKI SAVJETNIK VELEPOSLANSTVA AUSTRIJE POSJETIO OPĆINU ŽEPČE

Korisnička ocjena:  / 1

U srijedu, 22.04.2015., Općinu Žepče posjetili su trgovinski savjetnik veleposlanstva Austrije u BiH Sigmund Nemeti i suradnik za marketing Elvir Delić, a goste je primio općinski načelnik Mato Zovko.

Sastanku su nazočili i pomoćnik općinskog načelnika za gospodarstvo i financije Namik Malićbegović, ispred Razvojne agencije Žepče Maja Jukić i predstavnici žepačkih izvoznika, Ivo Budimir (Budo- Export d.o.o.), Stipo Slišković (Sliško d.o.o.), Edin Čaušević (Frigošped d.o.o.) i Berislav Jukić (Titanic d.o.o.). 

Tijekom sastanka, načelnik je predstavio općinu Žepče, kao i podatke o vanjskotrgovinskoj razmjeni s Austrijom, koja je u 2014. po vrijednosti izvoza bila na osmom mjestu kao trgovinski partner gospodarstva Žepča. Gostima su se predstavili i vlasnici izvoznih poduzeća iz Žepča koji su naglasili dobre poslovne veze s Austrijom i daljnje razvijanje partnerstava.

Predstavnici austrijske gospodarske komore u BiH - Advantage Austria su prepoznali BEAR područje kao perspektivnu investicijsku lokaciju, i povod sastanka bila je buduća organizacija događaja poslovnih susreta s austrijskim privrednicima.

Trgovinski savjetnik Nemeti je najavio  da će se 27.05.2015. u hotelu Kardial, Teslić, organizirati predstavljanje investicijskih potencijala BEAR područja, odnosno općina Tešanj, Teslić i Žepče s predstavnicima austrijskih poduzeća. Na ovaj događaj bit će pozvane i zainteresirane firme iz općine Žepče, koje će kroz prezentacije i razgovore moći predstaviti svoje poslovanje i mogućnosti za suradnju i partnerstvo s austrijskim poduzećima.

RAŽ

 

 

  • Hitovi: 94

Izdvojeno

Papa Franjo posjetit će BiH

Papa Franjo posjetit će BiH

Papa Franjo posjetit će Sarajevo 6. lipnja ove godine, ekskluzivno saznaje Večernji list. Odluka o dolasku Pape stigla je samo nešto više od mjesec dana nakon što ga je hrvatski...

02-02-2015 Hits:813 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more

Izdvojeno

Pogrešna matematika Izetbegovića i Komšića

Pogrešna matematika Izetbegovića i Komši…

Kada je sredinom studenog, prošle godine, zamjenik predsjednika SDA Bakir Izetbegović na sastanaku s liderom HDZ BiH Draganom Čovićem u Mostaru, pred novinarima izvadio tefter i počeo čitati sve Dodikove...

19-03-2015 Hits:461 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more

Vrijeme u Žepču

12°C

Žepče

Partly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 3.22 km/h

  • 27 Apr 2015 22°C 8°C
  • 28 Apr 2015 19°C 5°C

Društvene mreže