GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 12:12 PM CET, Mar 22, 2017

Započele Gospoinske Zornice

User Rating:  / 9
PoorBest 

Približava se blagdan Velike Gospe, patron župe Osova.

Krenule su osovske zornice, jutarnje mise koje su jedinstvena priprava za blagdan Velike Gospe.Ovaj jedinstven način priprave za blagdan Velike Gospe je dugogodišnja tradicija i svake godine okuplja veliki broj vjernika.

U ranim jutarnjim satima, u sam osvit dana veliki broj hodočasnika sa svih strana se sliva prema osovskoj crkvi.Najveći broj ih dolazi pješice te uz molitvu obilaze crkvu u Osovi.Kako se približava dan Velike Gospe tako i broj hodočasnika raste iz dana u dan, a na sam blagdan svetoj misi nazoči nekoliko tisuća vjernika.

Iz Župe Osova pozivaju sve vjernike da se pridruže pripravi za blagdan velike Gospe, kao hodočasnici ili zajedničkom molitvom u obiteljskom domu.

 

Comments  

 
0 #1 Gospoinske?Prolaznik 2016-08-05 12:01
Gospoinske? Pravopis provjeriti..
Quote
 

Add comment

Security code
Refresh

Izdvojeno

U Žepču postavljeni parking aparati

U Žepču postavljeni parking aparati

U cilju osuvremenjavanja i olakšavanja usluga naplate parkinga u gradu Žepču nabavljena su i instalirana 2 parking aparata. Isti su postavljeni u centru grada u ul. Prvoj. Vrijeme naplate: od 7 do...

30-07-2015 Hits:5758 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:4670 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled